19.11.2019

ВоксТенео

Основна карактеристика на карактерот и културата на Вокс Тенео е тоа што е производ на строгоста, генијалноста и флексибилноста на основачите и на сите нејзини вработени, а не на производ на финансиските инвестиции.

Вокс Тенео е основана во 2002 година за да им служи на ИТ потребите на најголемите клиенти во Белгија и Франција. Тешката работа и исполнувањето на нашите вредности доведоа до природен раст на компанијата. Градењето на силни обврзници со нашите клиенти доведе до прогресивна промена на деловниот модел од услуга во компанија заснована на производи. Денес Вокс Тенео е акционер во повеќе дигитални производи кои ја олеснуваат работата на адвокатите, музичарите, агентите за недвижнини, модните ентузијасти, па дури и менаџерите на крематориум.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит