Ви благодариме!

Ќе ве контактираме наскоро

Контакт
Mасит извршна канцеларија:
Анита Никова - Извршен директор
Е-маил: anita.nikova@masit.org.mk
Моб: 075 280 505
Билјана Прличкова - Оперативен директор
Е-маил: biljana.prlichkova@masit.org.mk
Моб: 075 280 506
Елена Петрушевска - Проект менаџер
Е-маил: elena.petrushevska@masit.org.mk
Моб: 075 257 095
Александра Чавдаревска - Правник
Е-маил: aleksandra.cavdarevska@masit.org.mk
Моб: 078 240 988
Христијан Томовски - Извршен асистент
Е-маил: hristijan.tomovski@masit.org.mk
Моб: 078 296 487
Контактирајте нè:

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит