7.11.2023

2Кодерс

2Coders е софтверска компанија чиј што главен фокус е развивање на нативни мобилни апликации и ТВ/веб платформи за стримање на видео содржини во доменот на спорт и забава (слично на познатите веб платформи „Netflix“„HBO“„Amazon Prime“ итн.) Компанијата е основана 2013 година со седиште на островот Гран Канариа во Шпанија. Во 2021 година отворен е и развоен центар во Скопје, како и на островот Тенерифе, со долгорочен план за раст. Тимот на 2Coders се состои од искусни инженери за мобилни, веб и ТВ апликации, дизајнери, инженери за квалитет на софтвер, бизнис аналисти и проектни менаџери.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит