15.01.2021

АКСАПТА МАСТЕРС

Axapta Master е  Golden Partner на Microsoft, кој работи на глобално ниво. На многу клиенти со текот на годините им помогнале да ги изградат своите успешни приказни, обезбедувајќи подобрувања во нивните деловни процеси и технологии, и постојано работате на примена на практични и докажани решенија за постигнување на најдобри можни резултати. Им помагаат на компаниите да создаваат интелигентни системи прилагодени за подобрување на нивната деловна продуктивност и да поттикнат раст и ефикасност.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит