31.10.2019

АЛОЗИС

Активности
Компанијата работи во областа на ИКТ од 1995 година. Активностите на компанијата вклучуваат: дизајн, имплементација на решенија, системи и управување со услуги и далечинскиконтрола на софтвер и хардверски производи и решенија.

Области на специјализација                                                                  Компанијата е силно присутна во телекомуникацискиот сектор, а покрај тоа Стандардни ИКТ понуди, разви свои системи за заштеда на стратегија.

Услуги
Консултантски услуги, МСП (им овозможува на компаниите да ја донесат својата инфраструктура во управувањето од
надворешен давател на услуги), услуги за надворешни работи (снабдување со услуги до клиентот до обезбедување постојана контрола врз опремата и работењето)

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит