7.06.2022

Американски универзитет на Европа –ФОН Скопје

Американскиот универзитет на Европа-ФОН поставувува светски стандарди и услови за академски развој на секој поединец, ја стимулира конкуренцијата и придонесува за обликување на берзата на трудот.

Визијата на АУЕ – ФОН е да се забрза напредокот на општеството со оддржување на статус на најдобра етаблирана средина за учење, која континуирано го зачувува и пренесува знаењето во корист на мудроста на човештвото.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит