29.03.2021

АПС МЦ

АПС МЦ која овозможува кариерен напредок на млади и едуцирани македонски таленти, работејќи за американски компании од нивните канцеларии во Скопје.  Повеќе информации на линкот подолу.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит