31.10.2019

АСИ

АСИ е европска компанија за интеграторски системи која нуди целосни ИКТ решенија на своите клиенти за брза развојна телекомуникациска индустрија. Компанијата е специјализирана за интегрирање на решенија кои им овозможуваат на мрежните оператори да обезбедуваат мултимедијални услуги, како што се дигитална ТВ, Интернет и телефонија. Во денешниот денешен свет на ИКТ технологија, АСИ им нуди на своите клиенти најдобро решение за нивните потреби.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит