31.10.2019

Брејнстер – ЦБЦ КОЛЕКТИВ

Brainster е онлајн пазар за присутни курсеви каде што учите, тренирате и вежбате најмногу побарувачка вештини во програмирање, дигитален маркетинг и дизајн. Нашите курсеви се радикално релевантни за денешната технологија индустрија и се наменети за луѓе кои бараат да започнат компанија, да најдат работа или само да ги надградат своите знаења и да останат згора на нивната кариера.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит