27.12.2019

Циско Системс

Cisco помага да ги искористи можностите од утрешниот ден докажувајќи дека неверојатни работи можат да се случат кога ќе го поврзете неповрзаното. Составен дел од нашата ДНК е создавање долготрајни партнерства со клиенти, кои работат заедно за да ги идентификуваат потребите на нашите клиенти и да обезбедат решенија што го поттикнуваат нивниот успех.
Ние го зачувавме овој силен фокус на решавање на деловните предизвици уште од основањето во 1984 година. Лен Босак и сопругата Сенди Лернер, двајцата кои работеа на универзитетот Стенфорд, сакаа да се испраќаат меѓусебно преку е-пошта од соодветните канцеларии, но технолошките недостатоци не дозволија таква комуникација. Требаше да се измисли технологија за да се справи со различните протоколи на локалното подрачје, и како резултат на решавање на нивниот предизвик, роден е мултипроколскиот рутер.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит