27.12.2019

ЦМХ Солушнс

ЦМХ Солушнс е германска компанија која обезбедува аутсорсирани кориснички услиги на клиенти од различни индустрии. ЦМХ Солушнс во Македонија е основана во февруари 2015 година. Во моментов има 120 + вработени и е опремена со 100+ работни станици. Обезбедува 24/7 услуга за своите клиенти на германски, англиски, француски, италијански, холандски и шпански, португалски, турски, албански и различни источно-европски јазици.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит