19.11.2019

Кодит Солушн

CodeIT Solution е компанија која развива нарачан софтвер, специјализирана за сопствен софтвер за деловни активности и лица. Ние развиваме сопствен софтвер кој одговара на специфични деловни потреби и укажуваме на можните начини за зголемување на продуктивноста и остварување на поголем профит. Нашиот процес на развој вклучува собирање на барања, ставање на нашите идеи на хартија и производство на интелектуално решение, потврдено со обезбедување на квалитет, што претставува фузија на нашата експертиза, подобро управување со проекти и задоволство на клиентот.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит