31.10.2019

КОСМИК ДЕВЕЛОПМЕНТ

Cosmic Development е консултантска и развојна информатичка компанија посветена на обезбедување на разновиден спектар на ИТ услуги, врвни технологии и решенија за најквалитетни класи на најфлексибилен и достапен начин. Ние се консултираме и им овозможуваме на нашите клиенти да се здобијат со оптимален тим со правилен пакет на вештини за да го завршат овој проект. Нашите клиенти ја одржуваат прерогативата за максимална контрола, надзор и директно вклучување во текот на проектот, додека ние спроведуваме ефикасно управување со проекти, градење на тим и процедури за обезбедување на квалитет за да обезбедиме најдобра можна услуга.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит