27.12.2019

Сајбер Протекшн & Прајваси сервицес

Сајбер Протекшн & Прајваси сервицес е целокупна надворешна поддршка за сајбер безбедност на правни лица. Професионална дејност на компанијата е услуги за сајбер безбедност вклучувајќи, безбедности тестирања, професионални обуки за сајбер безбедност, консултативни услуги. Компанијата како стартап компанија основана во Март 2019 многу брзо се сетаблира во бизнис секторот и е на пат на развивање на нови решенија и идеи за побезбедни компании и општество.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит