19.11.2019

Дата Мастерс

Дата мастерс е консултанстска компанија фокусирана во областа на бизнис интелегенција и напредна аналитика. Тим од посветени консултанти желни да помогнат на секоја компанија во предизвиците што ги носи дигиталната трансформација.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит