19.11.2019

Даталаб

Претпријатието Даталаб се занимава со развој на деловна програмска опрема, обука и поддршка на системските партнери. Ние сме тим на стручњаци од различни области со големо знаење и искуство во решавање на прашањата и проблемите, кои настануваат при употребата на модерната технологија.

Знаеме дека успешното и ефикасно водење на претпријатието е можно единствено со поддршка на квалитетен и сигурен Информациски систем. На малите, средни и големи претпријатија скоро 20 години им нудиме врвен софтвер. На корисниците им гарантираме најнова технологија и помош за правилно насочување на нивните претпријатија. Затоа нашето мото е “Претворете ги вашите податоци во профит!”.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит