30.12.2021

Дигитал Скул

Дигитал скул е првото училиште отворено во Република Северна Македонија, кое нуди курсеви за информатичка технологија за деца на возраст од 8 до 18 години.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит