19.11.2019

Едусофт

Edusoft е компанија за развој на софтвер основана во 1990 година. Ние сме специјализирани во дизајнирање, развој и имплементација на софтверски апликации.
Нашата база на клиенти се состои од разновиден спектар на компании, од мали до големи бизниси, како и од владини институции. Компанијата поседува силно знаење и искуство во обезбедување софтверски услуги за индустрии, како што се финансии, осигурување, правосудство, ветеринарство, инженеринг, градежништво и др.
Ние се гордееме со многу етички пристап кон бизнисот и оваа заложба доаѓа од горе надолу. Повеќето од нашите вработени имаат многу години значаен придонес во бизнисот и ова богатство на искуство редовно се освежува со помладите талентирани луѓе кои влегуваат во компанијата честопати директно од високото образование.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит