3.06.2021

ЕКСЕССАБЛ

ИТ професионалци со над 5 години искуство во работа со сериско движење. За тоа време, честопати добивавме прашања како успеавме да го направиме овој толку голем успех. Одлучивме да го претвориме нашето искуство во деловен потфат за да им обезбедиме на повеќе компании можност побрзо и подобро со помош на нивниот сопствен тим за снабдување.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит