19.11.2019

ЕНДАВА

ЕНДАВА е меѓу првите 100 снабдувачи во светот и една од најбрзорастечите организации за ИТ услуги, со над 1.500 вработени низ центрите за испорака во Источна Европа и канцеларии во Велика Британија, Германија и САД.

Области на специјализација
Дизајн, имплементација и управување со критички ИТ услуги на мисијата и деловни и дигитални решенија за клиенти од големи брендови во банкарството, плаќањата, осигурувањето, трговијата на мало, телекомуникациите, медиумите и издаваштвото. Бизнис моделот на Endava се заснова на високо колаборативен пристап со агилна испорака, силно знаење во индустријата и експертиза од светска класа.


Услуги

Ендава е специјализирана за испорака на услуги како што се: Развој на апликации, независно тестирање, дигитални медиуми, управување со апликации, услуги за облаци

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит