20.05.2021

Фибернет

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година и е специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори, се занимава со структурно каблирање на бакарни мрежи и нивно проектирање.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит