27.12.2019

НЕББ

Со потекло од Норвешка, Nebb е воспоставена корпорација за иновации и технологија во рамките на Оперативната технологија со наследство кое опфаќа повеќе од еден век. Познат по својата посветеност на иновациите и квалитетот, Nebb продолжува да биде водечка сила во индустријата во новиот милениум.

Нашиот тим се состои од експерти во различни области, вклучувајќи компјутерски науки, автоматизација, мехатроника и процесно инженерство. Овој разновиден фонд на таленти ни овозможува да одговориме на широк спектар на технолошки предизвици и да испорачаме приспособени решенија.

Наша цел е да бидеме водечка линија на технологијата и центар на извонредност во нашите области на компетентност.

Nebb е посветен на воспоставување трајни односи со стратешки клиенти, служејќи како доверлив советник и сигурен снабдувач на инженерски услуги и производи. Ние се стремиме да им помогнеме на нашите клиенти да го достигнат својот технолошки зенит и да ги постигнат своите деловни цели преку нашата висока компетентност и доверливост.

Да се биде дел од Nebb значи да се биде дел од мрежа која поттикнува професионален раст и доверба. Секој член на нашиот тим е експерт во својата област. Ние веруваме во создавање на средина која е и позитивна и привлечна, дозволувајќи им на нашите вработени да напредуваат и да придонесат за континуиран успех на Неб.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит