19.11.2019

ГДИ ГИСДАТА

GDi е иновативен и наградуван давател на решенија за применета технологија, со 30 години успешен раст и над 1.000 клиенти.

Нашите докажани, софтверски решенија за деловни процеси и решенија за податоци работат на водечки светски технолошки платформи и се надополнети со целосен опсег на поврзани професионални услуги, обука и постојана долгорочна поддршка. Ова вклучува одржување, работење и управување со системот за промена.

Особено сме добро познати за лидерство во областа на оперативните системи за поддршка (ОСС), Системите за поддршка на одлуки (ДСС), Системите за компјутерски и компјутерски мрежи (ГИС) и за комерцијалните и за јавните пазарни сегменти. Денес, главниот фокус на нашите производи е на интелигентни средства, интелигентни операции, интелигентни ресурси, паметни податоци и паметни платформи.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит