19.11.2019

Горд Системи

GORD Systems е независна компанија за развој на софтвер и ИТ Екстернализација на услуги. Компанијата, основана во 1989 година, е водечки давател на ИТ решенија во земјата со значително искуство во меѓународни проекти. Компанијата создава софтверски решенија и услуги за да им помогне на организациите да ги подобрат и автоматизираат клучните деловни процеси, давајќи им можност да спроведат целосна контрола врз нивните деловни активности и да се фокусираат на развојот на бизнисот.
Примарните услуги се: Развој на софтвер, мобилни решенија (iOS, Android, Windows Mobile, Black Berry), ОК и тестирање и техничка поддршка.
Компанијата има експертиза во специфични индустриски сектори: здравство, производство и туризам.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит