19.11.2019

ГрабИТ

ГрабИТ Дооел Прилеп е софтверска компанија која развива свои решенија, со фокус на бекенд програмирање и соработува со странски партнери на нивни решенија, најчесто со партнери од Словенија, Германија и сл. Има исто така долгогодишно искуство во проекти со машинско учење и изработка на предиктивни модели за компании од телекомуникацискиот, банкарскиот и од секторот за малопродажба

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит