19.11.2019

Инет

ИНЕТ е еден од најголемите македонски дистрибутери на технологија во светот и водечка компанија за продажба и маркетинг технологија. Како клучна алка во синџирот на вредности на технологијата, Инет создава можности за продажба и профитабилност за продавачите и препродавачите преку уникатни маркетинг програми, техничка поддршка, финансиски услуги и агрегација и дистрибуција на производи.
Од почетокот на 1991 година, Инет ги поврза провајдерите на технолошко решение со продавачите, идентификувајќи ги пазарите и технологиите кои ја обликуваат ИТ-индустријата. Денес, Инет останува во првите редови на македонскиот пазар на технологии, со што ги донесува најновите производи и услуги на пазарот и наоѓајќи нови начини да им донесе вредност на нашите клиенти. Компанијата нуди широк спектар на решенија и услуги на препродавачи преку дистрибуирање и рекламирање на стотици ИТ производи од многу добавувачи. Инет им служи на Македонија и соседните балкански земји.
Инет е една од основачките компании и член на МАСИТ – Македонско здружение за информатичка технологија.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит