19.11.2019

ИНФИГО ИС

Infigo е основана во 2005 година и специјализира во обезбедување на професионални услуги за безбедност на информации. Со своето знаење, искуство и референци, вработените во ИНФИГО ИС се меѓу водечките експерти во областа на безбедноста на информациите во Република Хрватска и регионот.

Структурата и деловната политика на компанијата овозможуваат професионален и агилен пристап и целосна посветеност на сите проекти, ставајќи го во прв план задоволството на клиентите и квалитетот на проектот.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит