19.11.2019

Инфините Солутионс

Infinite Solutions е една од ретките ИТ системи за интеграција, професионални услуги и компании за развој на софтвер во Македонија која работи со Enterprise системи и компании. Како компанија во приватна сопственост, Infinite Solutions обезбедува ИТ консултантски услуги, дизајн и развој на софтвер, како и професионални услуги и распоредување и одржување на хардвер на следниве вертикали:
– Влада (локална и централна)
– Финансиски услуги (осигурување, банкарство и клириншка куќа)
– Телекомуникации
– Енергија и комунални услуги
– Здравствена грижа
– Образование.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит