26.03.2021

ИНФИНИТИ ЕНЕРЏИ, ИТ СОЛУШНС ЕНД СЕРВИЦЕС

ИНФИНИТИ ЕНЕРЏИ и  ИТСС членка на Infinity International Group, технолошка групација и регионален лидер во областа на информатичката технологија, електроенергетиката, дигитализацијата и електромобилноста при што нашите решенија се имплементирани во јавниот сектор, здравството, енергетиката, воздушната, телекомуникациите, финансиите, производство, транспорт, малопродажба и многу други индустрии

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит