19.11.2019

ИНПЛЕЕР ХУБ

InPlayer е софтверска компанија, основана во 2011 година, со врвно управување со седиште во Лондон и канцеларии во Скопје, кои се „мотор на компанијата“. Тимот InPlayer се состои од водечки експерти во индустријата, кои помогнаа во управувањето со дистрибуцијата и монетизацијата на содржината за некои од најголемите медиуми и технолошки компании во светот. Filmbox, Peagent Media, Делото на Бајрон Кејти се дел од нивното богато портфолио на клиенти.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит