19.11.2019

ИНСКЕЈЛ

InScale гради ИТ тимови за компании со тековни потреби за развој на софтвер што сакаат да ги прошират своите тимови за развој. Ние олеснуваме повеќе од 500 ИТ професионалци од нашите локации во Малезија, Македонија, Украина и Португалија.
INSCALE е основана во 2006 година, со цел да се воспостави извонредност во оф-шор и крајбрежен развој за компании кои сакаат да ги задоволат тековните потреби за софтвер. Нашиот деловен модел е многу фокусиран на развој што бара длабоко познавање на софтверските решенија и процеси што ги користат нашите клиенти. Ние сме специјализирани за формирање тимови со високи развивачи кои стануваат стратешки и составен дел на организациите на нашите клиенти. Во INSCALE регрутираме, формираме и сместуваме високо квалитетни тимови за развој на софтвер за меѓународни ИТ компании, финансиски институции и мултинационални организации.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит