19.11.2019

ИНСАЈД ДЕВЕЛОПМЕНТ

One Inside е специјализирана за спецификација, имплементација и тестирање на софтверски проекти во Adobe маркетинг облак, хибридни апликации, разговорни кориснички интерфејси (CUI) и решенија за виртуелна реалност.
One Inside е специјалист за напредни кориснички искуства и најнапредни технологии за интеракција со содржини. Ние им помагаме на компаниите да се вклучат во можностите за раст со повторното прикажување на сопственото искуство на клиентите, користејќи ги најновите технолошки и научни достигнувања.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит