26.05.2020

Интернационален Картичен Систем АД Скопје – КаСис

Интернационален Картичен Систем АД Скопје – КаСис претставува независен процесор кој нуди услуги на деловни банки, финансиси институции и други заинтересирани субјекти од областа на работењето со платежни картички, електорнска трговија и дигитални плаќања.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит