19.11.2019

ИНТЕРНАЦИОНАЛ ТЕХНОЛОЏИ ГЛОБАЛ

Intertec е мост помеѓу германските компании и технолошкиот талент достапен во Источна Европа.

Нашите клиенти добиваат технолошки таленти, едуцирани, возени и целосно ги маршираат нивните потреби во најкус можен рок без ризик.

Можеме да испорачаме таленти и решенија брзо во следниве технологии:
– Ориентирани кон архитектури со микро сервиси во Java / Javascript
– Архитектури со слоевит и услуги засновани во Java / Javascript
– Развој на деловна интелигенција како инженери за податоци
– Рачно и автоматско тестирање во Java и Javascript
– Мајчин и хибриден развој на мобилни телефони
– AWS ги фокусираше SysOps и DevOps
– Управување со издавање

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит