19.11.2019

ИНТЕРВОРКС

InterWorks е основана во 2004 година со мисија да создаде извонредна вредност за нашите клиенти и да ги зајакне да ја исполнат својата конкуренција.
Ние сме ИТ компанија каде можете да напредувате и да растете и лично и професионално, место каде што можете слободно да ги споделите вашите грешки, мислења и знаења. Ние работиме со најновите технологии за интеграција, како MuleSoft, SnapLogic, TIBCO, имаме една од најголемите практики за обезбедување на квалитет и имаме експертиза во AI, Machine Learning, Big Data, Microsoft, PHP, Mobile развој, AWS Cloud, управување со податоци и сл. Поддршка за бизнис и DevOps. Нашите клиенти се наоѓаат во САД и Европа и можете да ги најдете во Битола, Прилеп, Скопје, Македонија и Амстердам, Холандија.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит