19.11.2019

Исоурце

Исоурце е иновативна, динамична и постојано растечка I.T. компанија со седиште во Македонија, обезбедувајќи премија целосни услуги и производи на меѓународниот пазар. Ние сме посветени на создавање високо иновативни производи и услуги насочени кон корисниците, користејќи врвни креативни решенија, притоа исполнувајќи ги роковите и секогаш имаме предвид буџетот на клиентите. Тука собравме талентиран тим на дигитални дизајнери, развивачи, на пазарот, комуникациски специјалисти, деловни планери, стратези и менаџери на проекти за да работиме со заеднички пристап на проектите на клиентот и кон постојан развој на услугите и производите на нашата компанија.
Ние се подобруваме и градиме врз меѓусебната експертиза, работејќи заедно во тимови кои нудат сеопфатен веб, мобилен, игри, маркетинг преку Интернет, CAD и канцелариски услуги кои генерираат одлични резултати и создаваат доследни придобивки за вашиот бизнис. Ова го правиме со нашите ново воспоставени вештини за дизајн, постојан развој, нови технологии и деловна стратегија.
Визија: Станете еден од најдобрите 10 I.T. компаниите на пазарите на кои им служиме и ја револуционизираме оваа компанија да има јаки страни на една голема компанија во комбинација со флексибилноста и агилност на мала компанија.

Мисија: Да се ​​биде давател на квалитетен сеопфатен I.T. услуги, кои даваат долгорочни комерцијални придобивки, засновани врз клучните деловни барања на нашиот клиент.

Ако вашата цел е да имате прекрасна апликација за мобилна телефонија, веб-страница или игра, прилагодена да ја одразува професионалната слика на вашата деловна активност и ефикасно да ги рекламирате вашите услуги – можеме да го обезбедиме!

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит