19.11.2019

ИТ ЛАБС

ИТ ЛАБС е глобална компанија за развој на технологија специјализирана за обезбедување тимови со високи перформанси кои се водени од процеси и обезбедуваат загарантирани резултати. Нашите тимови се моделирани на начин што совршено одговара на потребите на нашите клиенти и нашиот процес е докажано да испорачува квалитетни испораки, навреме и на буџет, во секое време, загарантирани.

IT Labs е горд што е партнер на Microsoft, Партнер за технологија за веб-услуги во Amazon и е сертифициран за ISO 9001, 14001, 27001 и 27000-1.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит