19.11.2019

КАБТЕЛ

KabTel Скопје ги започна своите трговски активности во септември 2001 година. Повеќе од 18 години работи и успешно ги остварува дури и најспецифичните барања и барања од своите клиенти.
Со своето високо квалитетно портфолио на производи и услуги, како и директната комуникација со своите клиенти и партнери, во неверојатно краток период, KabTel се појави како лидер на новиот бран на ИКТ услуги и експертиза што утврди нови повисоки стандарди. Трговските знаци на KabTel се збогатување на финалниот производ, бескомпромисна безбедност и квалитет, сигурност, модуларност и приспособливост на решенијата распоредени со ефективна обука и поддршка по продажбата, доставени до клиентот.

KabTel заедно со своите реномирани партнери како Nexans, Kaspersky Lab, Alcatel-Lucent, Cyberoam, Dura-Line, Sauter, Radio Frequency Systems, Trend by Honeywell, Esser by Honeywell, Siemens, Lande, Micros-Fidelio, Edge-core, SMC , IQBoard, enGenius, итн … гарантираат највисок квалитет на интегрирани системи за информации и комуникации кои овозможуваат пренесување на знаење, искуство и технологија, сето тоа во корист и крајно задоволство на нашите клиенти.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит