19.06.2020

Кернел Гроуп

Кернел Гроуп е ИТ компанија, основана во 2006 годија, која поседува канцеларии во Скопје и Букурешт. Компанијата е ИТ систем интегратор кој нуди високо квалитетни ИТ решениј и многу брзо се пробива на македонскиот пазар како докажан и сигурен партнер. Нудиме услуги од областа на:

  • Систем интеграција
  • Безбезбедност на мрежи
  • ИТ обуки
  • ИТ консултантски услуги
  • Услуги на техничка поддршка
  • Развој на софтвер
  • Мониторинг на инфраструктура

Кернел Гроуп е ИСО сертифицирана компанија и овластен застапник на Fortinet брендот на територија на Република Северна Македонија и исто така долгогодишен Cisco, HP и Microsoft партнер. Нашите услуги ги користат реномирани фирми од приватниот и државниот сектор со кои иамме долгогодишна соработка.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит