1.03.2021

Клик Консалтинг

CLIQ Консалтинг е компанија која тесно соработува со голем број меѓународни организации (УНДП, ЕБОР, УСАИД БЕП, ИМЕ2 П4П, итн.), Институции, компании и професионалци кои покриваат различни сектори и индустрии. Во зависност од потребите на клиентот, компанијата ангажира дополнителни (22+) консултанти / експерти со различна експертиза и соработува со други компании.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит