3.06.2021

Валтек

Кофлер Дооел Скопје стана дел од групацијата Валтек. која е глобална агенција за деловна трансформација. Валтек им овозможува на клиентите да ги антиципираат трендовите на иднината и директно да се поврзат со своите потрошувачи низ сите свои дигитални и физички допирни точки.
Валтек поседува експертиза во дизајн на корисничко искуство, технологија и маркетинг, како и пасија за решавање на предизвиците при деловна трансформација на клиентите. Предизвици каде патот на корисникот низ процесот на продажба се реинвентира преку создавање на нови поврзани искуства. Предизвици, каде Валтек во оваа нова дигитална ера и им помага на клиентите да го трансформираат својот начин на работење. Создаваме искуства што ги подобруваат човечките животи и го прават бизнисот на нашите клиенти да расте.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит