30.03.2022

ЛОКАЛИС ТРЕЈД – SMX Academy

SMX Academy се стреми да обезбеди професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит