16.03.2022

М6 ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР

M6 Едукативниот центар претставува водечка институција за трансформации и општествен развој преку континуирано поттикнување на едукација, иновации, креативност и култура во секојдневниот и професионален живот, за индивидуи, компании и институции.
М6 Едукативниот центар е центар кој нуди вредност за клиентите преку обезбедување на предизвици за развој и промени за постигнување на извонредност во работењето, притоа фокусирајќи се на задоволствотото и вредноста која ја нуди за сите стејкхолдери.

https://m6.edu.mk/

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит