7.04.2022

МАРАНД КОНСУЛТАНТИ

Маранд Консултанти ТП е фирма иницијално основана од финансиски консултанти кои долгогодишното искуство во финансии го преточија во целосна анализа на бизнис процеси, дигитализација и подобрување на работењето на своите клиенти. Денес, Маранд Консултанти ТП е прва фирма која го донесе Oracle NetSuite на пазарот во регионот на Словенија, Хрватска, Србија, Северна Македонија и Босна и Херцеговина. Примарната дејност е имплементација на EPR системи, дигитализација, интерпретација и анализа на бизнис процеси со цел подобрување на работењето на мали и средни претпријатија.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит