27.12.2019

МК Хост

МКхост е најголемиот хостинг провајдер и регистрар на домени во Република Македонија, кој стартуваше официјално со работа на 1-ви септември 2006-тата година.
Во изминативе 13 години, МКхост прерасна во вистински бренд кој помогна на многу компании, организации и индивидуи да се појават на интернет со сопствени веб сајтови, а со тоа да го прошират својот бизнис национално и регионално.
Со онлајн решенија креирани по светски стандарди, главниот фокус на МКхост се секогаш корисниците, заедно со постојана и брза професионална техничка поддршка.
МКхост постојано ги следи и воведува светските трендови во технологијата, со цел константно подобрување на услугите и автоматизација на процесите.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит