27.12.2019

Мусала Софт

Musala Soft е компанија за софтверски услуги специјализирана за сложени географски дистрибуирани проекти за претпријатија. Ние веруваме во извонредност и раст инспирирани од партнерство, личен успех и тимски дух.

Клиентите на „Мусала мек“ се предизвикувачки, иновативни и трендсетерски компании. Тие нè препознаваат како доверлив партнер, посветен на професионализам, квалитет и вредност. Мултинационалните компании и владините институции ширум светот ја комбинираат својата стратегија да успеат со нашата стручност и креативност за да градат подобра иднина.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит