27.12.2019

НЕОКОМ

Со цел да им се понуди професионална и квалитетна услуга на клиентите, Неоком континуирано инвестира во едукацијата и сертификацијата на своите вработени но во исто време и сертификација на самата компанија според меѓународните ИСО стандарди. Имено Неоком е прва македонска ИТ компанија која се сертифицира според меѓународниот ИСО стандард ISO 9001:2008 уште во 2000-та година.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит