27.12.2019

Нетцетера

Како водечка швајцарска софтверска компанија, ние ги поддржуваме нашите клиенти ширум светот со производи за поставување тренд и сопствен софтвер. Ние го покриваме целиот животен циклус на ИТ услуги, од стратегија до имплементација и работа. Нашата урамнотежена комбинација на врвна технологија и докажани стандарди гарантира безбедност на инвестициите, од големи проекти до иновативни почетоци. Нашите 550 вработени имаат една заедничка цел: да им помогнеме на нашите клиенти да ги постигнат своите дигитални деловни цели.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит