27.12.2019

Нетра

Netra е модерна македонска компанија во областа на телекомуникациите, ориентирана кон клиентите, со високо ниво на професионалност, каде знаењето и вештините на персоналот се најважни за напредокот на компанијата.

Во областа на телекомуникациите, нашите клучни предности се: консалтинг, дизајн, интеграција, инсталација, пуштање во употреба, логистика, продажба, поддршка за продажба, услуга.

Искуството на компанијата се докажува со испорака на клучни проекти во интеграција на системи, каде тим од експерти обезбедува квалитетни перформанси со цел да ги задоволи барањата на клиентот.

Решенија за клуч на клуч што ги нудиме:

• Дизајн на телекомуникациски системи
• Сајт анкета
• Инсталирање, тестирање и пуштање во употреба на телекомуникациските системи
• Инсталација и поддршка на базни станици
• Интеграција со постојната мрежа
• Инсталирање на јарболи за антени заедно со целосна инфраструктура
• Дизајн и инсталација на системи за антени
• Каблирање и жици
• Обука и техничка поддршка

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит