27.12.2019

Некстсенс

Nextsense е специјализирана за носење на целосни процеси на дигитална трансформација и доставување на ИКТ решенија за подобрување на деловните перформанси на широк спектар на организации.

Користејќи ја врвната технологија, нашите производи и решенија се засноваат на нашата експертиза и искуство во градењето дигитални решенија за владини и реномирани претпријатија во Телеком, Финансии и други индустрии ширум Европа и пошироко.

Ние сме посветени да ги водиме компаниите преку процесот на дигитална трансформација, ние им помагаме да го променат начинот на кој тие работат од хартија во дигитална. Ние предвидуваме и развиваме сложени ИКТ решенија, овозможувајќи им да ги имплементираат интелигентните решенија за автоматизација на нивните внатрешни и клиенти поврзани процеси.
Од безбедни, доверливи и целосно усогласени дигитални решенија за потпишување, запечатување, временско означување, верификација, е-достава и е-документи до прилагодени е-парламент и е-влада ширум светот – знаењето за доменот, алатките, техниките и технологијата ни овозможуваат да достигнеме можности низ целиот свет.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит